måndag 5 januari 2015

Nytt år - nytt jobb!

Från och med mars (med lite tjuvstart i februari) kommer jag att jobba med hållbar utveckling på heltid! Jag har fått nytt jobb, som kommunikatör för Miljöförvaltningen i Borås, med särskilt fokus på den nya spännande verksamheten i Orangeriet.

Orangeriet är en byggnad som just nu håller på att uppföras i Stadsparken i Borås. Det är ritat av Wingårdhs arkitektkontor och kommer att invigas i slutet av våren. Orangeriet är tänkt att vara en mötesplats med hållbarhet i fokus. Där kommer bland annat finnas café/restaurang, utställningar, föreläsningar och andra aktiviteter. Man kommer även att kunna rådfråga Miljöförvaltningens experter inom hållbar livsstil, miljö och energi.

Borås Tidning korade Orangeriet till den viktigaste saken på gång i Borås under 2015.
Läs artikeln här.

Orangeriet är ett unikt och spännande projekt som jag ser fram emot att bli en del av! Här nedan är en liten inspirationsfilm som inte ger så mycket information men kanske en känsla av vad Orangeriet är tänkt att bli.

2 kommentarer:

 1. Det låter spännande! Lycka till=)
  / Samuel (vet inte varför det blir min gamertag när jag kommenterar, får kolla upp det).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alla Googles tjänster sitter ju ihop så du kanske har det som namn på Youtube eller Blogger eller Play Store eller nån annanstans...

   Radera